slide show

Jag måste säga att han blivit ganska vacker

Anonym

På Slöinge finns, eller fanns iaf, en specialist på ögon. Har fått jättebra hjälp där när min skadade ögat för några år sedan. Tråkigt om han förlorar synen. Går ju att rida, hoppa osv ändå men blir lite klurigare bara ;) Och värdeminskning på hästen givetvis, men ska han vara kvar så spelar det ju ingen som helst roll :)

Svar: Detta var en ögonspecialist... Han har redan förlorat synen. Inget som går att läka så att synen kommer tillbaka tyvärr.. :/ Men han har redan full koll på kompisar, staket, bommar etc som ligger i vägen så jag tror nog att det ska lösa sig =) Han blir kvar hos mig livet ut så det gör ingenting ^^ Blir lite klurigt med inridningen bara xD haha! Får tänka en extra vända.
Myran

2015-03-12 | 13:09:33
JennyM

Jag googlade på Mistral och hittade en bild där jag tänkte "ja men titta en bild jag inte sett" kommer in här och inser att det var inte alls en bild på min gamla ponny!
Alltså herregud vad lika! Samma färg, fyra vita strumpor med exakt samma teckning tillochmed på bakbenen, samma bläs (tom den lilla oregelbundenheten mitt på huvudet ser exakt likadan ut) och sedan ser han ut att ha en svart fläck på mulen? Precis som min ponny hade.. Insåg också att han faktiskt tillochmed heter Mistral.. Vad är oddsen för detta?! Riktigt kul!
Den ser fin ut iallafall :)

Svar: haha! Vad roligt :P Ja, just nu är han faktiskt ponnymått ^^ Eller ja, nästan i alla fall. Tror det blir en ganska stor kille till slut dock ^^
Myran


http://jmdressyr.se 2015-03-19 | 23:54:10
JennyM

Ja, är han bara knappa två så kan han nog bli lite större! Men maffig modell!
Blev tvungen att visa min mamma som också visade bilden för ponnyns förra ägare och dom båda sa det första dom sa "Men kolla Mistral!! fast han har lite kort svans tycker jag allt.." Innan dom fick reda på att den inte var "våran" gamla Mistral och faktiskt bara en liten unghäst då såklart ;) Riktigt kul!
Lycka till med honom!

Svar: haha! häftigt sammanträffande =) Tack så mycket!
Myran


http://jmdressyr.se 2015-03-23 | 00:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0