slide show

Debatt - Travare

Linn

Jag tycker precis som du, det är klart att man ska och går att rida på dem :) Men dock kanske inte satsa på att komma ut och tävla i dom högra klasserna ;) Jag rider ju Lucky nu som är travare, vore kul att kanske komma och tävla med henne på nån Ld:1 nån gång :)Kram


http://tokarnapatokarp.blogg.se/ 2011-07-21 | 18:05:37
Sandra

Lasse är ju en travare, & innan jag började rida honom så gillade jag inte travare alls. Dock ändrades min uppfattning om ridtravare ganska snabbt. Tycker som du skrev, att man inte ska ha dom som förstahäst. Har man mkt kämparvilja & tid så kan ridtravare bli riktigt duktiga o fina :)


http://ridingforjoy.blogg.se/ 2011-07-21 | 18:06:16
johanna

Precis! Dock så kan en del travare nå dom högre klasserna i hoppning men inte alla.men det är absolut ingen nybörjar häst! Jag köpte min med vetskapen om att jag kan utbilda honom och att jag vet vad jag gör och ger mig in på,efter 5 års slit och träning och mycket tårar så har det äntligen gett resultat i en toppen häst! Det är värt det om man har tiden,jag ångrar mig inte en enda dag att jag valde ett varmblod :DSV: Önskar jag kunde rida med sådana bett eller jo dom fungerr utmärkt på Tonight :)


http://hopprytarej.blogg.se/ 2011-07-22 | 11:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0